New superset nt:
the best ever SCM throughfeed moulder

SCM presenterer det nye superset nt, den ideelle høvel/moulder for produksjon av et bredt utvalg av produkter: f.eks. profiler for vinduer, dører, trapper og møbler. Forskning og utvikling av ny teknologi har ført til ytterligere forbedring av denne modellen, noe som gjør maskinen enda mer fleksibel med økt produktivitet.

ENKEL

Den eye-M konsoll , med 21,5” berøringsskjerm, er nå integrert i basen , og det kan være orientert for beste operatør komfort under programmeringen.

NYSKAPENDE

justering av den universelle spindelen ble  elektronisk , hvis akser posisjonering (horisontal, vertikal og rotasjon) blir fullstendig styrt av styresystemet for et raskt oppsett uten feil.

ERGONOMISK

Maskinkonstruksjonen er konstruert for å gjøre det mulig for operatøren å arbeide i ergonomiske og sikre betingelser med sikte på å Forenkle alle innstillingsoperasjoner.

OG DET ER MER …

  • Ny justerbar sektor for høyre linjal
    Operatøren kan raskt justere linjal til riktig posisjon ved hjelp av en pneumatisk velger
  • Maksimal fleksibilitet
    Maskinen er i stand til å behandle arbeidsstykker med variable dimensjoner, 15×6 mm minimum ferdig seksjon og 260×200 mm maksimal ferdig seksjon
  • Finish kvalitet
    Verktøyholder spindler med herdet stål sylindere med større dimensjoner og dobbelt lagre, for å sikre stivhet og nøyaktighet