Fleksibel «edgebanding line» og softforming for dører

SCM ved siden av Vivento, et polsk merke, globalt kjent for sine veldesignede og høyt tilpassede dører.

Fleksibilitet: dette er nøkkelordet for den nyeste SCM-løsningen som ble levert til Vivento, et selskap med mer enn 35 år som produsent av topp moderne dører med ettertraktet design. Takket være «stefani flex» kvadrat-kantbåndsmaskin med to integrerte «mahros» automatiseringssystemer, blir høy industriell produktivitet til virkelighet, selv med små serier.

Et selskaps behov, SCMs svar

Ved bearbeiding av en dør er det viktig å kunne endre hver parameter enkelt og raskt. Så, automatisering spiller en nøkkelrolle i samtidig håndtering av flere ordrer.

For Vivento, utviklet SCM en spesielt designet linje for fleksibel produksjon av kantbelistede dører. «Stefani flex» kvadrat-kantbåndsmaskinen garanterer en kontinuerlig og effektiv produktivitetssløyfe uavhengig av maskin profilen. Dette oppnås takket være to integrerte automatiske «mahros brush» -bevegelsessystemer, ett for lasting og det andre for lossing av dører, og «Maestro active watch» -overvåkningsprogramvare, som er i stand til å matche riktig bearbeidings program, spore og kontrollere hvert trinn i prosessen samt andre kontrollfunksjoner og produksjonsrapportering.

SCMs eksperter er ved din side for å vise deg den teknologiske løsningen som passer best til dine produksjonsbehov.