Spesialdesign trappene uten å redusere hastigheten

Ber kundene dine om mer spesialdesignede trapper, skreddersydd for å oppfylle deres praktiske og stilistiske krav. Den virkelige utfordringen er å gjøre prosessene mer fleksible, mens en fortsatt garanterer produksjonstider og rask levering, i tråd med markedets raske tempo.

Den integrerte, automatiserte løsningen designet av SCM har svaret på dine problemer!
Dette prosjekteringsprosjektet har allerede blitt vellykket adoptert av ledende kunder i bransjen; det automatiserer bearbeidingsprosessen, øker kvaliteten og genererer en produksjonseffekt på opptil 60 trapper i ett skift

SCMs integrerte løsning består av en automatisk «flextore el«-lagring integrert med to «akkord 30 nst» cnc-bearbeidingssentre og en «celaschi» dobbeltsidig tenonerlinje.

I tillegg er hele systemet designet for å bli integrert av en leddrobot plassert på en «syvende akse» som øker driftsområdet for å utfylle integrasjonen av de to cellene, og automatisk administrere hekkemaskinens lossing og lasting på «celaschi»-linjen, uten inngrep fra en operatør.

Den modulære, skalerbare nestingcellen for nestingkutting som maksimerer og forenkler produksjon etter bestilling

  • En kraftig økning i produktivitet og en reduksjon i kostnadene ved håndtering av råvarer takket være den automatiske 3-akse «flexstore el «-lagringen;
  • Full kontroll, sporbarhet og forenkling av prosessen med «Maestro Active store«-programvaren med dobbelt menneske-maskin-grensesnitt for automatisk lagring for å overvåke hekkecellen;
  • Hastighet og kraftig fresing takket være to «akkord 30 nst» cnc-bearbeidingssentre, den ene for produksjon av stigerør og trinn, den andre for veggstrenger, men perfekt autonom når det gjelder mindre mengder.
  • Økt produktivitet og et høyt nivå av spesialdesign takket være kombinasjonen av en «celaschi p60» langsgående profileringsmaskin for profilering av langsidene, et «celaschi tr 90» automatisk transportsystem, et andre tverrgående «celaschi p60» for å trimme og plassere kortsidene og losserullene.
  • Maksimering og forenkling av håndteringen av linjen  med «Maestro aktiv klokke«: alle programmer, maskinering av lister, kommandoer og maskineringsparametere er lett tilgjengelige med et klikk, og det samme er alle aktivitetene knyttet til diagnostikk.