Morbidelli CX 220

MORBIDELLI cx210/cx220

Den beste løsningen for batch-1 prosesser.
Kompakte og smarte CNC-boresentre, perfekt for boring på 5 sider av panelet, sporing og fresing. Ingen manuelle inngrep på maskinen mellom to operasjoner som muliggjør uavbrutt bearbeidingssyklus.
Også tilgjengelig med automatisert panelreturbane for kontinuerlig syklusproduksjon.

– 15 % rabatt

MORBIDELLI cx 100

Boremaskinen som utfører alle boreoperasjoner, sporing og vertikale føringer.
Svært høy produktivitet garantert, ingen operatørintervensjoner for verktøybordet

– 15 % rabatt

Morbidelli CX 100
Olimpic K 360

OLIMPIC k 360

Allsidighet og høy maskineringskvalitet med SCM olimpic k 360, maskinen som har som mål å være det nye referansepunktet i markedet for kantbånd på inngangsnivå og komplett med en avrundingsenhet.
Kompakt og brukervennlig på grunn av sine avanserte teknologiske løsninger designet for å sikre optimal panelbehandling. Det er rett og slett den perfekte kantbander for selskaper som krever kontinuerlig kantbånd av høy kvalitet på paneler, selv om de kan være forskjellige fra hverandre til en annen.
Bruken av «multiedge» maskineringshoder med elektroniske akser gjør at maskinen kan settes opp automatisk til maskinpaneler med 2 forskjellige radier, massivt tre og tynne kanter.

– 15 % rabatt

OLIMPIC k 560

Høy ytelse og allsidighet: olimpic k 560 er designet for selskaper som trenger å behandle mange paneler per dag, selv om de kan være forskjellige fra ett til et annet. olimpic k 560 har flere løsninger som alltid garanterer den beste bearbeidingen på alle typer paneler.

– 15 % rabatt

Olimpic K 560
Olimpic K 230

OLIMPIC k 230 evo

Olimpic k 230 evo er enkel å bruke og utstyrt med alt du trenger for fullstendig kantbånding av paneler, og er det rette svaret for selskapet som ønsker en profesjonell kantbånding.
I dag er en ny modell tilgjengelig, komplett med avrundingsenhet, som gjør det mulig å behandle panelet uten kompromisser, med en liten investering.

– 15 % rabatt

STEFANI kd

Kontinuerlige og allsidige løsninger for kvalitetsbearbeiding er særtrekk ved stefani kd.
Alt du forventer av en kantbåndsmaskin: bruk av EVA og polyuretanlim takket være SGP-limpotten, bearbeidingsenheter med elektroniske akser som muliggjør automatisk oppsett for 2 forskjellige radier, uendelige tynne kanter og massivt tre opp til 12 mm.
Det er det ideelle kantfeste for alle de selskapene som trenger å produsere mange paneler for både små og store batchproduksjoner.

– 15 % rabatt

Stefani KD