STOR ÅPNING AV SCM TEKNOLOGISENTER

Bl med oss til Rimini fra 28 – 30.september for å oppdage det nye SCM teknologisenter, det digitale senter for trebearbeidingsinnovasjon. SCM kan ønske velkommen til et 4.000 kvadratmeter stort areale, designet for å tilby det bredeste spekteret av teknologi og tjenester til integrerte, tilkoblede, fleksible, mer bærekraftige og optimaliserte prosesser for alle maskineringskrav.

Gå derfor ikke glipp av den store åpningen for å utforske, sammen med oss og SCM-teamet, det siste av teknologisk innovasjon.

Blant hovednyhetene er noen CNC-maskineringssenter som vil være gjenstand for et dedikert opplæringsprogram: Cargo, et innovativt automatisk system for lossing av dører og paneler, samt den nye CAD-CAM-programmeringsprogramvaren, Maestro lab.

Cargo vil også bli vist på Morbidelli M200. Det er et helautomatisk maskineringssenter som ikke krever til syn av operatør og er unik i markedet for sin evne til kontunierlig laste og losse deler mens maskinen utfører boring og fresing.

Maestro lab er toppmoderne CAD/CAM-programmeringsprogramvare for både kontor- og maskinbruk. Intuitiv og dynamisk lar den deg transformere ideer til ferdige produkter på en enkel måte, takket være intelligente og teknologisk avanserte programmeringsfunksjoner og over 150 forhåndsintegrerte apper. Det representerer en sømløs overgang fra kontoret til fabrikken, alt i en vennlig og rask brukeropplevelse.

Kort utdrag av programmet:

26/9 og 27/9: Vil bli dedikert til forhandlere
28/9 til 30/9 Grand opening

Praktisk informasjon:

Reise til og fra Bologna flyplass må bestilles og bekostes av hver enkelt.

Det sørges for shuttle mellom flyplassen og Rimini, samt til/fra hotellet til SCM sitt hovedkvarter

SCM dekker overnatting i 2 døgn for inntil 2 personer

For ytterligere informasjon kontakt oss på 35 50 35 60