oikos xs

CNC maskineringssenter for trekonstruksjoner

oikos xs er det nye CNC maskineringssenteret preget av høy utførelseshastighet og konfigurerbarhet. Den er designet for produksjon av konstruksjonselementer i limtre og heltre med tverrsnitt maks. 450×240 mm, ideell for realisering av prefabrikkerte vegger, takstoler, tak og laftede bygg.

Loading...
Loading...

oikos x er CNC maskineringssenteret for produksjon av strukturelle bjelker og X-lam/CLT veggpaneler opptil 1250 mm brede. Den innovative 6-akse betjeningsenheten tillater enhver maskineringsoperasjon på alle overflater av elementet i en enkelt posisjon og uten behov for rotasjon.

Loading...

oikos xl er det nye 6-akse CNC maskineringssenteret for produksjon av storformat limtre bjelker og søyler. Den tillater automatisk styring og plassering av elementer med vekt opptil 4000 kg og tykkelse opptil 500 mm